Samenwerking

Samenwerken is mij op het lijf geschreven. Ik ben ervan overtuigd, dat wij een betere samenleving  hebben als wij de schotten tussen de verschillende ondernemingen weghalen en kijken waar we elkaar kunnen versterken, waar wij van en met elkaar kunnen leren. Hiervoor heb je vertrouwen in elkaar nodig.  Vertrouwen ontstaat als je op pad gaat met elkaar,  in contact blijft, uitspreekt wat je te zeggen hebt, luistert naar elkaar en bijstelt waar nodig.

Mocht je ideeën hebben om met mij samen te werken, plannen te smeden, projecten op te zetten of gewoon een verkennend gesprek, ik nodig je uit om contact met mij op te nemen.

Mijn huidige samenwerkingspartners:

Fytaal Roosendaal is een therapeutisch centrum in Roosendaal. De persoonlijke aandacht voor de cliënt staat centraal. Deze visie past bij mij. Het grote aanbod aan reguliere en alternatieve therapieën, inclusief het Cancer Support Center, maakt het mogelijk om vanuit diverse gezichtspunten te kijken wat het best passend is voor jou op dit moment. 


Cancer Support Center is onderdeel van Fytaal-Roosendaal.Jenny en ik werken graag samen. Wij houden elkaar scherp door kritische vragen aan elkaar te stellen. Bij het vormgeven en uitvoeren van workshops vullen wij elkaar qua eigenschappen mooi aan.