Workshops

Naast haptotherapie verzorg ik ook workshops voor bedrijven op haptonomische basis.
Haptonomie kan in alle bedrijven ingezet worden waar mensen zijn. Het draagt o.a. bij aan een betere samenwerking, een fijner contact met elkaar, betere zelfzorg.

Haptonomie kan je helpen om (weer) te voelen, wat bij jou past. Je lijf vertelt je wat wel en wat niet goed voor je is. Door deze signalen serieus te nemen, kom je beter in je vel te zitten. Je zorgt beter voor jezelf. Betere zelfzorg leidt onder andere tot meer creativiteit, flexibiliteit, meer werkplezier, betere (werk)relaties.

In onze huidige maatschappij is presteren belangrijk geworden. Het aantal mensen met een burn-out neemt toe en op steeds jongere leeftijd. Door het inzetten van haptonomie kun je leren je grenzen beter waar te nemen en leren op tijd aan te geven.

Ook voor de zorg is haptonomie goed inzetbaar. Hoe ga je om met mensen die aan jou toevertrouwd zijn? Hoe is het met de balans tussen zorgen voor een ander en zorgen voor jezelf?
Tijdens mijn opleiding heb ik als afstudeer opdracht, samen met 2 studiegenoten, een workshop van 2 bijeenkomsten aan medewerkers uit de zorg mogen geven.  Na afloop van de workshop waren de deelnemers zich meer bewust van hun eigen patronen van in contact zijn.

Zo zijn er tal van toepassingen te bedenken.
Is je interesse gewekt? Neem gerust contact met mij op. We kijken samen wat ik voor je kan betekenen.